• Verve office, Dublin, by Verve

    Displaying a combination of the new and the vintage, and with sober hues contrasting with dashes of colour, Irish communication agency Verve’s self-designed new office has a fresh and stimulating feel

  • Arthur J Gallagher at Walbrook Building, by Scott Brownrigg Interior Design

    Scott Brownrigg had its work cut out designing cellular interiors for a space that didn’t have a right angle in it

  • Airbnb office, Dublin, by Heneghan Peng

    Asked to design the Dublin office of accommodations listings company Airbnb, architect Heneghan Peng used industrial materials like plywood and chipboard to create a striking design scheme

  • Drake’s, London by Hawkins\Brown

    Commissioned to redesign the offices and workshops of a silk tie factory in Hackney, architect Hawkins\Brown drew on the building's 1930's features to create an elegant and stylish headquarters and additional apartments

  • Evernote Office, Redwood City

    A short timescale and limited budget didn’t stop Studio O+A from creating a vibrant and lively new office for app design outfit Evernote that encourages interaction

  • BBC New Broadcasting House, London

    The design by HOK for the new London broadcasting HQ has been tuned in to the requirements of modern media, audience expectations and sustainability

  • Google Engineering, London

    PENSON creates its fourth office for Google, coming up with another unique design that meets the search-engine giant’s criteria of offering something to lure in the best in the business

  • Bronco office, Ripon

    An office scheme that brings a touch of city working life to a rural North Yorkshire town was a bit like doing a residential project, says the design team

  • British Gas, Oxford Business Park

    Sustainability was a byword for the design of new offices for British Gas by Scott Brownrigg Interior Design, both in the choice of materials and products

  • SYZYGY office, Frankfurt

    HI-MACS was the material of choice to create a space within a space for this new office. Designers at 3deluxe created light openings and milled into it for backlighting